Telco Check

Telecom Check

ZiZoo is onafhankelijk verdeler van Belgacom, Telenet, Scarlet, Mobistar, Proximus en Base en kan op die manier u advies geven over de beste en goedkoopste oplossing voor uw noden. Providers passen bijna alle 6 maanden hun abonnementen aan maar "vergeten" meestal de prijs van hun bestaande klanten aan te passen. Daarom is de kans groot dat u vandaag waarschijnlijk teveel betaalt. Ook als u momenteel goed zit met uw prijs en provider laten wij het weten. Vul onderstaande formulier in en wij geven u zo snel mogelijk een voorstel zonder verdere verplichting wat op het moment het beste abonnement voor uw noden is. Dit advies is volledig gratis en zonder aankoopverplichting !

Adres gegevens
Informatie over uw huidige provider
Graag wensen wij meer informatie over uw gebruik :
Hoeveel betaalt u vandaag ?
Uw facturen

Indien u wenst (niet verplicht) kan u een kopie mee doorsturen van uw laatste factuur. Wij behandelen deze uiteraard onder alle privacy. Dit laat ons toe om een perfect beeld van uw noden te scheppen.

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Dank u wel om de moeite te nemen om dit formulier in te vullen. Na het verzenden kan u binnen 48h een antwoord van ons verwachten.

Een moment geduld aub.