fbpx

Pc & GSM Techniekers/Verkopers

Pc & GSM Techniekers/Verkopers ZiZoo Computer & Multimediacenters (M/V)

ZiZoo Computer & Multimediacenter is een dynamische keten die zich richt op verkoop en kwalitatieve dienst na verkoop van alle merken pc’s,randapparatuur, smartphones en tablets. Een gemotiveerd team van verkopers en techniekers staat altijd klaar om de klant wegwijs te helpen bij de aankoop en de correcte opvolging bij technische problemen te verzorgen. De sfeer is jong, dynamisch en vriendschappelijk en ieder krijgt het vertrouwen om de praktische kant van zijn of haar functie zelf te organiseren en hiervoor ook de verantwoordelijkheid op te nemen. In onze dynamische en professionele organisatie is er ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Als gemotiveerde PC-GSM technicus ben je uitstekend op de hoogte van PC desktops en laptops, multimedia hardware en software, netwerk beheer en applicaties. Herstellingen en assemblage van pc’s en smartphones schrikken je niet af. Je bent ook verantwoordelijk voor het opvolgen van herstellingen bij leveranciers. Je zal de klanten telefonisch of ter plaatse bijstaan bij hun vragen over hun apparatuur en software. Daarnaast zal je in de winkel commercieel meewerken en de problemen van klanten proactief analyseren en hun adviseren.

Verwacht:

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel: Je beschikt over de juiste ervaring en/of motivatie en je bent enthousiast en gedreven. Je bent flexibel ingesteld. Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld. Je bent resultaatgericht en representatief. Je hebt een gedegen kennis maar vooral passie voor computers, smartphones en multimedia.

 

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:
Je bent enthousiast en gedreven.
Je bent een teamplayer en flexibel ingesteld.
Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld.
Je bent resultaatgericht, representatief en ordelijk.
Je gaat technische problemen niet uit de weg en zoekt naar oplossingen.

Je beschikt over een rijbewijs type B want je moet je kunnen verplaatsen naar klanten, leveranciers of andere filialen.

Ervaring in de verkoop of aangeboren commerciële feeling is een pluspunt
Je vindt weekendwerk (zaterdag) geen probleem. Ook flexibele werkuren vormen geen probleem.

Wij bieden :

Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

Een afwisselende, uitdagende job in een aangename, dynamische werkomgeving. Een verloning boven marktgemiddelde met een vast contract en mooie doorgroeimogelijkheden.

Plaats tewerkstelling:

Limburg

Solliciteren:

per e-mail met CV en motivatiebrief : jobs@zizoo.be